Khao Sok National Park

De mooie natuur van Khao Sok National Park bezoeken

Jij wilt graag tijdens je vakantie genieten van de mooi natuur. Daarom besluit je naar een land op vakantie te gaan, waar je heel erg veel wilde natuur vindt. In Nederland heb je ook een mooie natuur die je kunt bekijken. Echter is deze natuur niet te vergelijken met de wilde natuur van Thailand. Hier vind je namelijk heel erg veel grote oerwouden en nationale parken. Daarom besluit je een vakantie te boeken naar Khao Sok National Park. Dit is een heel erg groot nationaal park in het zuidwesten van Thailand. Dit park kun je bereiken vanuit een aantal grote steden zoals Bangkok. Vanuit deze stad kun je met een bus binnen enkele uren naar dit park toe rijden. Zo hoef jij niet je eigen vervoer te regelen om hier te kunnen gaan wandelen. Ook zou je er voor kunnen kiezen om een overnachting te boeken binnen het park.

Een leuke dagbesteding

Als je besluit om het Khao Sok National Park te bezoeken, staat je een leuke dag te wachten. Je kunt in dit park namelijk heel erg veel verschillende activiteiten ondernemen. Zo moet je denken aan een mooie wandeling door de natuur, of een geweldige kanotocht. Ook kun je er voor kiezen om op verschillende plekken in het park te gaan zwemmen. Wel moet je er rekening mee houden dat er allemaal gevaarlijke dieren in dit oerwoud wonen. Er bestaat dus een kans dat je samen met een gevaarlijk dier gaat zwemmen. 

Khao Sok National Park

Bezoek tijdens de zomer

Het Khao Sok National Park is het mooiste om te bezoeken in de zomer. Tijdens deze periode staan alle planten hier in volle bloei. Hierdoor zal de wandeling door dit oerwoud er nog mooier dan normaal uit zien. Ook zijn er op dit moment van het jaar de meeste vogels actief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *