Maak fitness laagdrempeliger door het thuis te doen!

De grootste barrière tot fitness is vaak het daadwerkelijk naar de sportschool gaan. De reistijd ernaartoe maakt het fitnessen toch net een klein beetje moeilijker, en dat kan nou net een klein beetje te veel zijn. Daarom kan het best voordelig zijn om thuis te gaan fitnessen: de drempel wordt dan een stuk lager als de Life Fitness hometrainer al vanaf de bank zichtbaar is.

  1. Bouw een mooie thuisfitnessruimte op

Het mooie aan je eigen fitnessruimte is dat je niet meer aan de voorkeuren van de sportschoolhouder gebonden bent, dit betekent dat je helemaal zelf kan bepalen op welke machines je sport. Je kan helemaal zelf kiezen welke roeimachine er in jouw fitnessruimte komt te staan, en je stelt alles vrij gemakkelijk op jouw behoeftes af.

  1. Met een thuisfitnessruimte ben je beter gemotiveerd

Een eigen fitnessruimte is een goede stok achter de deur om wat meer te gaan fitnessen. Je hebt namelijk geen excuses om meer om stil te blijven zitten, je kan namelijk bijna al je downtime gebruiken om te fitnessen. Omdat niks je ervan weerhoudt een TV in je fitnessruimte op te hangen kan je zelfs de tijd die je normaal gebruikte om TV te kijken gebruiken om te fitnessen, zodat je je schuldig voelt als je op de bank met een zak chips TV zit te kijken. Ook ga je eerder de confrontatie aan met je eigen luiheid. Het is namelijk best wel zonde als je je mooie Flow Fitness hometrainer weken stof ziet staan vergaren.

  1. Huur een personal trainer in om het helemaal af te maken

Wat je wel zal missen als je naar een eigen fitnessruimte verhuist is de hulp die de sportschool bood, maar ook daar is een oplossing voor. Een personal trainer komt naar jou toe om een helemaal op maat gemaakt programma op te bouwen, en je bij dit programma te begeleiden. Samen zullen jullie bovendien veel verder komen dan je met slechts de hulp van de sportschool zou komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *